NDMeedenken
Home | Contact |
Home » Artikelen » #churchtoo

#churchtoo

Geplaatst op 3 april 2018, 10:17 uur

A marcher carries a sign with the popular Twitter hashtag #MeToo used by people speaking out against sexual harassment as she takes part in a Women's March in Seattle, Saturday, Jan. 20, 2018. On the anniversary of President Donald Trump’s inauguration, people participating in rallies and marches in the U.S. and around the world Saturday denounced his views on immigration, abortion, LGBT rights, women's rights and more. (AP Photo/Ted S. Warren)

Seksuele intimidatie, grensoverschrijdend gedrag, aanranding of verkrachting gebeurt ook in de kerk.

Redacteur Eline Kuijper zoekt mensen die te maken hebben gehad met seksuele intimidatie in een kerkelijke context. Is een dominee, ouderling, jongerenwerker of pastoraal medewerker jouw grens overgegaan? Stuur haar een bericht via ekuijper@nd.nl.

Redacteur: Elien Kuijper (Twitter)
Soort artikel: achtergrond
Op zoek naar: ervaringen met seksuele intimidatie, grensoverschrijdend gedrag, aanranding of verkrachting in de kerk

Reactie insturen

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw emailadres *

Uw bericht *

Bestand meesturen (alleen Word-, tekst-, PDF- en JPG-bestanden)

Let op: velden met * zijn verplicht!

footer