NDMeedenken
Home | Contact |
Home » Artikelen » Uw dierbare foto voor het voetlicht

Uw dierbare foto voor het voetlicht

Geplaatst op 23 september 2014, 12:17 uur

beeld584

Die ene foto in uw familiealbum. Als u die ziet, schiet een gelukzalig gevoel in uw maag. Of er trekt een weemoedige herinnering voorbij. Aan bijvoorbeeld dat prachtige plekje, dat u sindsdien nooit meer zag.

Voor de woensdagrubriek Dierbare foto op de pagina Achterop kunnen we weer sprekende foto’s gebruiken, voorzien van een stukje tekst van maximaal 2000 lettertekens (inclusief spaties), voorzien van naam en geboortedatum. Graag opsturen naar achterop@nd.nl. Per post de foto en een half A4’tje tekst opsturen kan ook. Adres: Nederlands Dagblad, t.a.v. redactie Achterop, Hermesweg 20, 3771 ND Barneveld.

Reactie insturen

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw emailadres *

Uw bericht *

Bestand meesturen (alleen Word-, tekst-, PDF- en JPG-bestanden)

Let op: velden met * zijn verplicht!

footer