NDMeedenken
Home | Contact |
Home » Artikelen » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven wij antwoord op diverse veelgestelde vragen.

Waarvoor is ND meedenken bedoeld?
Het is bedoeld om de interactie tussen u als lezer en de redactie van het Nederlands Dagblad te vergroten. Hier kunt u met de schrijvende redacteur meedenken: stuur uw, tips, suggesties en ervaringen!

Wordt mijn reactie altijd geplaatst?
Uw reactie wordt niet automatisch geplaatst. De redactie behoudt zich het recht voor om reacties niet te plaatsen als deze ongepast zijn, niet bij het onderwerp passen of kwetsend zijn. Ook kan het zijn dat we uw tip liever achter de hand houden als ‘primeur’

Wat doet u met mijn tips?
Reacties worden zoveel mogelijk online geplaatst. De inhoud van e-mails verwerkt de schrijvende redacteur indien mogelijk in het artikel op ND meedenken.

Komt het artikel altijd in de krant?
Dat is wel de bedoeling. In principe zijn alle artikelen op ND meedenken bedoeld voor publicatie in de krant. De redactie behoudt zich echter wel het recht voor hier uitzonderingen op te maken.

Hoe lang staat een artikel op ND meedenken?
Dat kan verschillen, daar is geen vaste tijd voor. In de praktijk staat een artikel een tot enkele weken op ND meedenken.

Kan ik ook anoniem reageren?
Ja, dat kan. Als u wilt dat uw naam niet genoemd wordt kunt u de redactie via meedenken@nd.nl een e-mail sturen waarin u dat aangeeft. De redactie gaat dan vertrouwelijk met uw informatie om. Uw mailadres wordt nooit via de site openbaar gemaakt.

Krijg ik altijd een reactie op mijn tips?
Niet standaard, maar als dat gewenst of nodig is nemen wij zeker contact met u op (per e-mail of telefoon). ND meedenken is bedoeld voor de interactie tussen lezer en redactie. U  kunt van ons verwachten dat wij zorgvuldig met uw reacties omgaan.

footer